9 ian. 2018

Rochii de mireasa 2018 - fii o mireasa in trend cu Sposa dell"Amore




 

Sposa dell"Amore Premium Dealer St. Patrick Barcelona de 10 Ani!

St. Patrick a proiectat și a făcut rochii de mireasă superbe din 1964 și, cu mai mult de cinci decenii de îmbrăcat mirese, cu siguranță echipa St. Patrick Barcelona cunoaste secretul realizarii unor colectii unice.



Colecția White One a fost creată de Herve Moreau, directorul creativ al trustului Pronovias Fashion Group. Este perfectă dacă căutați o rochie proaspătă, modernă și versatilă pentru a o purta în ziua cea mare și fiecare rochie este unica prin design si broderie.
Ca si materiale principale, fac parte voalul georgette și tul cu broderie si dantela Chantilly. Această colecție prezintă rochii eterice și fuste ample.
St. Patrick este bine cunoscut ca fiind un trust care pune accent pe detalii si pe design unic, infrumusetand rochiile cu dantela originala Chantilly si broderie Guipur. . Colecția White One continuă această tradiție.
Efectul de tatuaj apare la unele rochii pe maneci sau pe top. Acest aspect uimitor este realizat datorită broderiilor fine si de tul transparent ( crystal tul) și este cu siguranță SEMNATURA trustului Pronovias.




St. Patrick a inclus de asemenea foarte multe detalii noi în colecție. De exemplu modelul Famosa este una dintre  favoritele mele pentru că are umerii dezgoliti si cu spetele usor adanc. Se poate comanda cu boldero pentru a va acoperi la Biserica! Este un design rafinat realizata din tul și dantelă și este ideala pentru o mireasa moderna si romantica  in acelasi timp.





Modelul Felicidad de exemplu , chiar daca este realizata cu fusta din tul, este o rochie moderna prin topul cu efect tattoo din tull transparent, dantela Chantilly si broderie. Dacă vă place acest stil spectaculos printesa, atunci aruncati o privire si spre modelul Florida.

Din nou combinatia top-fusta este incredibila. Topul stil inima, fara bretele, accesorizat cu centura cu cristale, care se continua cu o fusta din volane asimetrice, din tul si rijelina lata pentru o buna tinuta.






Mai multe modele superbe din colectiile St. Patrick Bride si White One 2018 by St. Patrick gasiti in magazinul nostru PLATINUM Sposa dell" Amore - www.sposadelamore.ro

Pentu o vizita in salon va rugam sunati la nr. 0728.942.248 pentru progranare.
Adresa: Bld. Lascar Catargiu 27,etaj 1, interfon privat, Sector 1, Bucuresti

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu